Annie – Endometriose

ALTID HAFT SMERTER I UNDERLIVET

Jeg er en kvinde på 33 år, som når jeg tænker tilbage, nok egentlig altid har haft problemer/smerter i mit underliv, som teenager, var det dog kun under menstruation. Har i mange år egentlig ikke haft nogen problemer/ smerter ( skyldes nok start på P- piller )
Men i ca. 10 år, har jeg haft en del smerter og gået til en masse undersøgelser/ behandlinger uden held. Skal siges jeg også har været i et trafik uheld og derved også har fået dårlig ryg/ bækkensmerter og piske smæld heraf, som bestemt ikke har forbedret mine smerter i underlivet.

For ca. 5 år siden fandt man ud af, jeg havde myoser i underlivet og har derfor gået til en specialiseret fysioterapeut heri og har hjulpet rigtig meget, dog aldrig fået mig smerte fri.

Led i en overgang også af konstant blærebetændelse i ca. 6 mdr. hvor jeg 2 af gangene endte med nyrebækken betændelse oveni og nærmest i alle 6 mdr. var på penicillin, alt dette gav selvfølgelig, ekstra smerter og spændinger og derved endnu flere undersøgelser, men stadig ingen forklaring.

EKSTREME KRAMPER EFTER GRAVIDITETEN

Blev så gravid med tvillinger på naturligvis og havde det rigtig godt under hele graviditeten ( her havde jeg jo heller ikke menstruation )

Men efter mine piger er kommet til verden, nu snart 2 år siden, har jeg levet i et helvede med styrt blødninger under menstuation, ekstremme kramper og konstante smerter i underlivet, selvfølgelig ikke ekstreme kramper hele tiden, med daglige smerter og kramper i forskellige styrker ( tager ikke længere P- piller, så har heller ingen hormoner der kan holde det nede )

Det har været ganske forfærdelig og uudholdelig t og meget svært, at altid værre på, som mor og ikke mindst koncentrerer sig og passe sit job.

KIKKERT OPERATION FASTSLOG DIAGNOSEN ENDOMETRIOSE

Senest har jeg fået en kikkert operation, hvor det blev konstateret jeg havde endometriose, dog ikke i så stor omfang, som lægerne troede, men blev behandlet for det der var, dog uden effekt.

Hørte ved en tilfældighed om Johnny Andersen, som er fysioterapeut i Malling og hans afprøvning af behandling med laser, til kvinder med underlivs smerter og tænkte jeg har intet at tabe, det skal prøves ( gik på daværende tidspunkt til speciel fysioterapeut i bækken og underliv, kraniosakral terapi, osteopat, for at bare være sådan nogenlunde smerte fri )

SMERTERNE LETTEDE EFTER KUN EN BEHANDLING!

Efter en kun EN behandling hos Johnny kunne jeg mærke forskel, havde stadig smerter, men slet slet ikke så intenst el. ekstremt som ellers, for første gang tænkte jeg, det her kan måske faktisk hjælpe!!!

Og efter nu 3 gange, kan jeg kun sige, det virkelig har gjort en forskel, er stadig ikke smertefri, men har nu dage helt uden smerter og de ekstremme kramper kommer kun engang i mellem, men slet slet ikke som før, så for første gang, i ja nok 10 år, føler jeg der er håb forude og har besluttet, at give dette en chance og pause alt andet behandling, for der er ingen tvivl om, efter alt det min krop har været igennem og de mange smerter jeg har haft i gennem så lang tid, så vil det bestemt også tage noget tid, at komme til livs, men er 100 % overbevist om, at denne laser behandling er vejen frem og må være løsningen for mig og for atter, at få det man betegner som et normalt liv, hvor ikke alt handler om smerte dag ud og dag ind, nu er der faktisk håb forude….

Så til alle jer kvinder, der ved i har endometriose el har smerter/spændinger el andre problemer med jeres underliv, gør jer selv en chance og prøv dette, det gør virkelig en forskel.

annie

Annie B. Høyer

KAN DINE MENSTRUATIONSSMERTER AFHJÆLPES?

Ring og bestil tid til undersøgelse på tlf 86930666